Jokes   Animal Kingdom    Travelogue    Science    Fun with Poetry    Articles    Quiz    Short Stories    Fascinating Facts    Book Reviews    Sports & Games    History    Knowledge Centre    Jokes & Riddles
   Home > Jokes & Riddles > Jokes
Jokes

1. Q. How do bees get to school?
Ans: On the school buzz!

2. Q: Where did the cat go when he lost his tail?
Ans: The retail store!

3. Q: What does a grape say when it gets smushed?
Ans: Nothing -- it just lets out a little wine!

4. Q: Why did the farmer have to separate the chicken and the turkey?
Ans: He sensed fowl play!

5. In which school do you learn to make ice cream?
Ans: Sunday school!

6. How do you turn soup into gold?
Ans: Add twenty four carrots!

7. Q: If you hold 9 oranges in one hand and 10 lemons in another, what do you have?
Ans: Really big hands!

8. Q: What did the nut say when it sneezed?
Ans: Cashew!

9. Q: What do you get when you cross a vampire with a doctor?
Ans: Lots of blood tests!

10. Q: What type of music does a mummy listen to?
Ans: Wrap music!

11. Q: What`s the only dog that knows what time it is?
Ans: A watch dog!

12. What did the two strings do in the race?
Ans: They tied!

13. What do you get when you pour hot water down a rabbit hole?
Ans: A hot cross bunny!

14. What kind of car does a cow drive?
Ans: A Moo-cedes!

15. Q: What happens when tires get old?
Ans: They are retired!

16. Q: What do little ghosts wear when it rains?
Ans: BOO-ts!

More Interesting Readings
Tongue Twisters Jokes Riddles
Indianetzone.com | Home |